WAT WE DOEN

Wij bedenken, creeëren en leveren

Geen idee is te gek en geen idee te groot. Van pingpongbal tot bestelbus, van keukentrap tot woonkamer, voor alles realiseren we een passende setting in 1000 m2 fotostudio of op locatie. Een team van creatieve professionals helpt je graag bij het bedenken van het concept, creëren van de styling & setting en natuurlijk de productie van de foto- en videocampagne. Wij noemen dat voor het gemak visuele marketing.

ZO DOEN WE HET

Visuele marketing

Visuele marketing draait om gevoel en emotie, beelden zeggen zoveel meer dan woorden. Maar zeggen ze ook het juiste? We denken graag met jullie mee, van concept tot tastbaar eindresultaat. Ons veelzijdige team bestaat uit experts in fotografie, video en design.

Van elk project maken wij een feestje. Geen idee is te gek, geen bedrijf te groot óf juist te klein. Het team van Niek Erents Fotografie bestaat uit fotografen, videografen, stylistes en beeldbewerkers. Voor zakelijke fotografie zijn we inzetbaar in heel Nederland, nee zelfs heel Europa. Onze multifunctionele fotostudio is gevestigd in Vroomshoop, met ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Laat je verbazen door de onbegrensde mogelijkheden van onze studio en de creativiteit van het team.

Het team van Niek Erents Fotografie bestaat uit twee professionele fotografen, beeldbewerkers en videobewerkers.

Niek Erents (fotograaf, concept & beeldbewerking)

Riette Erents (beeldbewerking, advies, verkoop)

Lisa Smit (fotograaf, videograaf, concept & beeldbewerking)

Lisanne Kamphuis (styling & concept)

Justin Dickson (videograaf & video-editer)

Roos Schottert (grafisch vormgever, social media)

DIT ZIJN WIJ

Een team van creatieve professionals

TIJD VOOR ACTIE

KLAAR VOOR DE START?

Elk project is maatwerk. Zo simpel als dat. Voor een verhelderd gesprek of een offerte op maat, drinken we graag eerst samen een kopje koffie. Kies je voor zwart of alles erin? Bij jou of bij ons?
Wij gebruiken cookies voor bezoek statistieken (IP nummer is het enige wat we registreren), bekijk onze cookies policy
Ja, is goed