Ben ik in beeld?

Ben ik in beeld?

Ben ik in beeld?…

In beeld zijn en vooral in beeld blijven,dat was en is voor veel ondernemers sinds maart 2020 een eerste levensbehoefte.

Voor veel ondernemers kon er echt helemaal niks, anderen grepen soms onverwachte kansen en een aantal hadden het geluk in een branche actief te zijn die eigenlijk wel prima doorliep.

En los van alle pogingen om omzet te genereren probeerde iedereen in ieder geval zichtbaar te blijven. Ieder op zijn eigen manier en met de voorhanden zijnde middelen. Dat kenmerkt echt ondernemerschap.

Ik weet zeker dat die bedrijven zich door deze crisis heen slaan en met opgegeven hoofd en het vizier op een mooie toekomst  de handen uit de mouwen blijven steken om 2021 tot een topjaar te maken.

“Elk nadeel heb z’n voordeel” zullen we maar zeggen…

Als beroepspositivist (pas op! besmettelijk..) denk ik dat er ondanks alle ellende toch nieuwe inzichten gekomen zijn die ondernemers anders laten denken. Ik betrap mezelf erop dat een nieuwe opdracht niet in de eerste zin beantwoord wordt met: “wanneer moet het klaar?” maar met “Goh wat leuk, gaan we gelijk mee aan het werk!”

Het ietwat ongeduldige vraagteken is ineens verandert in een blij en positief uitroepteken.

Da’s toch net een andere insteek.

Natuurlijk, zeker in ons vak leven we van deadline naar deadline, maar misschien dat er nu af en toe iets meer tijd is om vanuit een andere hoek of benadering naar een visuele uiting te kijken. Het kunnen overleggen via Teams en Zoom is natuurlijk een uitkomst maar als je echt iets goed wil communiceren komt het volgens mij toch tekort. Even persoonlijk contact met de bijbehorende lichaamstaal spreekt meer dan 1000 woorden.

Kijk alleen maar hoe Nederland Irma Sluis omarmd heeft…

Gelukkig lopen er bij ons voor volgend jaar al weer mooie dingen.

Bedrijven zijn toch weer bezig met de opstart van campagnes en vaak zijn wij daar al in een vroeg stadium bij betrokken.

Mooie concepten, foto- & videoproducties en steeds meer advies- en visuele marketingvragen komen op ons af, dat hadden we kort geleden ook niet gedacht.

Soms door restricties en maximale groepsgrootte opgeknipt  in meerdere kleinere sessies maar daardoor ontstaan tussendoor ook verassende inzichten die onverwacht een 1+1= 3 resultaat opleveren.

Toch nog ergens goed voor die crisis…

Leuk om te zien dat onze gemaakt campagnes op alle media tot zelf nationale televisie langskomen, het online kanaal is in 2020 stevig omarmd!

Mensen bereiken en verassen dat is het credo voor nu en zeker de nabije toekomst.

Ons team had zich daar al jaren geleden in gespecialiseerd maar zeker door de vragen, en kansen, die we het afgelopen jaar kregen hebben wij hier ook een flinke stap voorwaarts gemaakt.

Vorige maand streamden we onze eerste live-uitzending van een mooi event vanuit “Niek Erents TV studio’s” nou nou… het leek wel Hollywood.

Alleen was het misschien een vooruitziende blik dat er op de bouwaanvraag in 2003 voor de studio aan de Europasingel Fotografie- en Videostudio vermeld stond.

Als de overheid ons na 19 januari iets lucht geeft gaan we het volgende videostream project met 4 camera’s vol vertrouwen aan.

Als er dus iemand in 2021 wil beginnen met online webinars, blogs, vlogs of maakt niet uit. Aarzel dan niet om contact op te nemen, onze studio biedt alle mogelijkheden en we zijn er meer dan klaar voor.

In beeld blijven, dat doe je ook door showrooms, mooie nieuwe panden, verzorgingstehuizen, sfeervol aangeklede winkels, mooie natuurlijke omgeving online op z’n mooist te presenteren.

Als door alle restricties de mensen niet bij je kunnen komen, dan kom je toch naar de mensen toe?

Wij verzorgen daarvoor naast mooie fotografie en videoclips ook 360 graden fotografie.

En dan natuurlijk in HDR zodat de sfeervolle omgeving met bijbehorende verlichting op z’n mooist in beeld komt. Onafhankelijk van lastige harde led-verlichting of binnenvallend zonlicht.

We maken daarom per standpunt zo’n 10 verschillende belichtingen die we handmatig samenvoegen tot één perfect 360 graden beeld.

Zo hebben we het afgelopen jaar verscheidene projecten met fotografie,drone,video en 360 graden fotografie op z’n mooist in beeld gebracht. Op het zelfde tijdstip, volledig Coronaproof, met de minste overlast en last bus not least, kostenefficiënter dan ooit.

Zodat iedereen weer voorbereid is om te knallen als het weer kan!

Wil je in beeld blijven op een mooie en verassende manier?

Aarzel dan niet om contact op te nemen, we hebben altijd een maatwerk oplossing voor elk budget.

Met vriendelijke groet, en alvast de allerbeste wensen voor 2021.

Team Niek Erents Fotografie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies voor bezoek statistieken (IP nummer is het enige wat we registreren), bekijk onze cookies policy
Ja, is goed